Качествеото
на нашите сладоледи

 

Сладоледът е една от най-качествените храни, когато се спазват правилните процедури. Репутацията на Froneri в световен мащаб се базира на качеството на своите продукти и поради тази причина, FRONERI Bulgaria следва най-високите стандарти на всички етапи от тяхното производство и разпространение. Нашата гаранция за качеството се базира на стриктно прилагане на българското и европейското законодателство, редовните инспекции (както от вътрешни, така и от компетентните външни органи, в рамките на системите за контрол на качеството НАССР), сертифициране в съответствие със стандартите ISO 22000, спазването на системите за проследяване и регулярното обучение. Това са само някои от многото начини, с които гарантираме, че сладоледът , който може да намерите в любимите зелените фризери се произвежда в чиста околна среда и от хора, които са експерти в своята сфера. 

 

Качество
за деца

 

FRONERI Bulgaria EOOD

ФРОНЕРИ БЪЛГАРИЯ e водеща компания в балансираното хранене и балансиран начин на живот, целяща да предлага вкусни и питателни храни и напитки, подходящи за всеки етап от живота и за всяко време на деня.

Това е основата на обещанието на ФРОНЕРИ БЪЛГАРИЯ за „Добра Храна, Добър Живот“ и поставя балансираното хранене в центъра на всяка дейност на компанията.

Искрено вярваме, че балансираното хранене и активният начин на живот е процес за цял живот. Обещанието за „Добра Храна, Добър Живот“ касае всички потребители, но избрахме да обърнем специално внимание към децата , защото „да направиш правилното още в самото начало“ носи най-големи ползи и защото затлъстяването сред децата, както и недохранването, продължават да бъдат основен глобален проблем.

 

Балансирано Хранене и Вкус

За да можем да оценяваме хранителната стойност на нашите продукти, ние установихме стриктна методология, базирана на препоръките за опазване на общественото здраве, издавани от органи като Световна Здравна Организация. Хранителния принос на веки наш продукт се анализира като се взима предвид ролята му в балансирания начин на хранене, неговите съставки и размер на порция , приемани както от възрастни, така и от деца.

 

Качество за деца

Вярваме, че консумацията на качествен сладолед е част от добрия живот и ФРОНЕРИ БЪЛГАРИЯ притежава необходимата експертиза да подобри хранителната стойност на продуктитие в сладолед категорията.

В резултат на това, днес всички наши продукти за деца са с NF ( Nutritional Foundation) статус. Те са подходящ избор, когато родителите ги избират за децата си , за консумация между храненията , като част от балансираното хранене и активен начин на живот. Маркирали сме продуктовата гама с логото “Quality for kids”.